Idag gick jag ner ytterligare några sekunder på 100m simning. Första passet höll jag strax över 1:30. Därefter har jag vandrat neråt för varje pass. 1:27 – 1:25 – 1:23 – 1:20 – 1:18. Jag har ingen bra uthållighet. Nu kan jag bara hålla farten i 100 meter och inte mer. På de sista intervallerna går det dessutom långsammare. Men jag är på gång.

Det jag behöver öka är lokalkapaciteten i musklerna. Med andra ord behöver jag vänja kroppen vid att simma. Det är inget jag gör med många långa pass, utan snarare med korta stenhårda pass. 2-3000 m flera gånger i veckan. Jag ska vänja kroppen vid att simma snabbt, inte länge.

Jag älskar verkligen att gå hit varje morgon. Ensam i en nybyggd simhall är lyx. Ljudet av mina lungor som ekar mellan väggarna, utan oväsen och störande snorvalpar, är fantastiskt. Morgonsolen lyser in perfekt genom fönstren och jag väljer alltid banan näst längst bort mot den inglasade delen av bassängen. Här mår jag bra.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.