Imorgon måste jag gå tillbaka till Calvias idrottskontor. De har gjort fel i mitt årskort. Tydligen får jag inte använda friidrottsarenan för att det saknas på mitt kort. Jag har försökt få tag i information men det finns inte någonstans. Det blir helt enkelt till att ställa sig i kön imorgon igen, vänta i 60 min, gå till banken och betala för att sedan vänta i 60 min igen. Jag har viktigare saker för mig.

Det finns 5 000 000 arbetslösa i detta landet. Många av de som har jobb är slöa, arbetsskygga, ointelligenta och arbetsskygga. Ingen kan prata något annat än spanska. Hur är de fem miljonerna som inte har jobb egentligen? Handlingsförlamade, blinda och döva?

Suck.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.