Tillbaka till strulspanjorerna

Imorgon måste jag gå tillbaka till Calvias idrottskontor. De har gjort fel i mitt årskort. Tydligen får jag inte använda friidrottsarenan för att det saknas på mitt kort. Jag har försökt få tag i information men det finns inte någonstans. Det blir helt enkelt till att ställa sig i kön imorgon igen, vänta i 60 min, gå till banken och betala för att sedan vänta i 60 min igen. Jag har viktigare saker för mig.

Det finns 5 000 000 arbetslösa i detta landet. Många av de som har jobb är slöa, arbetsskygga, ointelligenta och arbetsskygga. Ingen kan prata något annat än spanska. Hur är de fem miljonerna som inte har jobb egentligen? Handlingsförlamade, blinda och döva?

Suck.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *