Just nu är jag på möte med Best Swim Center på den sydöstra sidan av ön. Förhoppningsvis blir det något samarbete mellan dem och Mallorca Training Camp. Vi kommer förmodligen erbjuda gruppläger för simföreningar där ute. Samt även hyra in någon av experterna till läger för att höja kvalitén på simpassen.

Jag ska även själv köra lite tester med dem. Få lite tips och simma i en sådan glastunna när de filmar. ”Akvarium med stark pump?” Det blir dock inte imorgon. Men någon gång ska jag göra det. För min del kan det vara värt flera minuter. Eller rättare sagt skillnaden mellan 10e plats och seger.

De har en magnifik bassäng där många av de bästa triathleterna har tränat. T.ex. Norman Stadler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.