Jag funderar på att börja blogga på engelska. Antingen också eller bara. Många av mina läsare är engelsktalande. Förmodligen översätter de sidan via google translate. När jag dessutom satsar på en internationell karriär är det rimligt att jag bör satsa på internationella läsare också. Jag håller redan på att översätta min hemsida till engelska. Tyvärr är det någon snubbe som lagt beslag på domännamnet andreaslinden.com. Därför får jag hitta på någon annan bra lösning.

Blogga på engelska?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.