Jag måste hitta en ny intervallbacke. Den jag sprang igår var för svårsprungen. Det fungerade bra för några veckor sedan då jag inte var så snabb. Men nu är det för mycket sten och hundar ivägen. Min puls blir aldrig högre än 91% av max. Det är på tok för lågt. Under ett acceptabelt backintervallpass ska min puls vara minst 95% av max under varje intervall.

Lite sorgligt att byta backe då soluppgången är oslagbar.

Det finns fler backar att välja mellan i alla fall.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.