Jag funderar på att köra Kalmar Ironman i sommar. Det som avgör är om jag lyckas få en startplats när jag får min pro-licens samt om jag överlever min lunginflammation. Förmodligen klarar jag samtliga kriterier. Om jag kastar ihop tiderna på eget behag hoppas jag komma i mål på runt 8:30h. Simning 1h, cykling 4,5h samt löpning 3h. Det är knappast orealistiskt att jag gör det i teorin. Jag måste bara få det att klaffa i praktiken.

I’ll probably take part in Kalmar Ironman this year. I’ve heard that it’s a great race and it will be interesting for both me and my sponsors. A good result might be 8,5h. Time will show.

One Comment

 • Vad roligt!
  JAg tycker det hade varit toppen kul att se dig tävla i Kalmar.
  Jag brukar åka ner varje år och titta på tävlingen i Kalmar. Det ska bli väldigt roligt att se hur tävlingen har utvecklats nu när det är en ”riktig” IRONMAN, ska bli kul att se hur de lägger om banan och om det kommer några större namn. Iof kanske tävlingen ligger lite dumt i tiden för att få dit några riktigt stora men troligen kommer det bli många duktiga som är med och tävlar och fina tider.

  Hade varit väldigt roligt att se dig tävla där, du kan räkna med hejjar-rop varje gång du cyklar och springer förbi!
  8:30 är ju en tid som får dig att slåss bra i SM med!

  lycka till, krya på dig,
  träna hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.