Lance Armstrong blev idag tvåa på Ironman 70.3 i Panama. Han var riktigt nära att vinna men blev ikappsprungen under den sista kilometern. Triathleterna hade nog inte riktigt väntat sig det. Lance är inte som alla andra. Hans mentala förmåga är nog mer än de andra förstår. Att han skulle gått in halvhjärtat för att tävla i triathlon var en lögn som han förmodligen inte ens själv trodde på. Det ska bli kul att följa honom i år.

Precis som jag började Lance med triathlon för att sedan gå över till cykel. Nu är han tillbaka i triathlon. Precis som jag. Vi har väldigt lika karriärer som ni hör. Små skillnader i Tour de France-segrar samt canceröverlevnad. Bagateller.

Armstrong höll som sagt på med triathlon långt innan han började med cykel. Han var ung och lovande. Resultaten kom och han tävlade i gröna kalsonger och matchande keps. Se videon nedan.One Comment

  • Det ska bli roligt att se Armstrong i IM France,Nice.
    Ska bli roligt att se hur bra han är på en full IM
    han har ju några 70.3 innan planerat så det ska bli roligt att följa honom!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.