De är förbaskat bra! Öppettiderna är mellan 7-21 på vardagar samt 10-18 på helger. Samma som mina arbetstider. Jag gillar det okristna i att jobba på helgen. Dessutom kan de alltid hjälpa mig när jag kör fast. Vilket är precis vad jag har gjort nu. Bokföring är svårt. Riktigt svårt. Enda sättet att lära sig är att jobba med det.

Nej, jag är inte köpt. Jag gillar bara när företag gör ett bra jobb och har bra service. Tyvärr är det inte så många som verkar bry sig om kunder då de har fler. Oförtjänt mycket fler. Som Tre. Det är det sämsta skitföretaget jag någonsin haft att göra med. De svarar på mail efter 10 dagar. Idioter.

One Comment

  • Hej.

    Jag har råkat ut för Speedledger. De är inte särskilt seriösa. Först, när man skapar ett test/prov/demokonto för att man skall kunna testa deras system så går inte skiten att ta bort sedan. Sen klarar dom inte av en så enkel operation som att återställa allt när man skall försöka börja bokföra på riktigt, vilket gör att det inte stämmer någonting från början. Sen klarar deras system inte av enkla rättningar (med manuell bokföring är det normalt sett kan tillåtet man stryka det felaktiga, skriva det rätta och notera ändringen utan att upprätta en ny kontering), vilket gör att om man mitt i ett bokföringsår skall föra över befintlig bokföring så gör ett litet fel att hela bokföringen blir totalt oanvändbar eftersom den då inte stämmer överens med verkligheten. De skyller på reglerna men vad jag fattar det som så är det fullt tillåtet att göra bläckkorrigeringar av sådan karaktär.

    Rekommenderas inte!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.