Efter att jag blev av med min gamla Ipod har jag nu skaffat en ny. Det blev återigen en Ipod Shuffle. Jag har aldrig haft någon bättre musikmaskin som går att springa med. Priset för den är ca 400 kr. Utrymmet är antingen 2 eller 4 GB beroende på vilken modell du väljer. 2 GB räcker för en cykeldistanslista på några timmar. På baksidan sitter ett fäste så att du kan trycka fast den i pulsbandet.

Originalhörlurarna är urusla men själva Ipoden är mycket bra. Istället för originalhörlurarna använder jag Sennheiser PMX 680. Då slipper jag fladdrande sladdar som slår och leder oväsen in i öronen. Det är dessutom riktigt bra ljud i dem. Man kan välja om man vill använda hela eller bara halva sladden. Med halva sladden slipper man volym kontrollen. Lätt och perfekt.

Nej. Detta är inte en annons. Jag har bara prövat otaliga varianter för att kunna njuta av musik på mina löprundor. Det kan därför vara kul att dela med mig av vad jag gillar bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.