Efter att jag funderat på hur jag ska tävla under de närmsta åren har jag insett att jag får se otroligt många vackra platser. För mig är det en stor rikedom att ha erfarenhet av många länder och kulturer. Min flickvän, Ida, kommer att börja skriva resereportage som frilansskribent när vi åker till tävlingar. Därför blir det mycket resande när vi väl är på plats också.

Länder jag besökt, tränat eller tävlat i (med reservation för bortglömda länder):

Danmark
Norge
Tyskland
Belgien
Holland
Luxemburg
Frankrike
Spanien
Andorra
Österrike
Italien
Monaco
Schweiz
Slovakien
Slovenien
Tjeckien
Tidaholm
Kroatien
Portugal
Bulgarien
Ungern
Cypern
Kanada
USA
Mexico
Kina

Några som jag eventuellt ska tävla i nästa och nästnästa år är:

Thailand
Taiwan
Singapore
Malaysia
Filippinerna
Dubai (Ja, landet heter Förenade Arabemiraten)

Länder och platser jag vill besöka förutom ovanstående:

Hawaii
Panama
Chile
Madagaskar

Länder jag aldrig mer vill besöka:

Kina

Att tävla och träna är ett fantastiskt sätt att ”turista”. Jag träffar människor som jag har något gemensamt med. Den sociala biten blir mycket bra. Under cyklingen och löpningen ser jag otroligt mycket. Det är sightseeing på hög nivå. I en bil ser man allt man passerar, men man kan aldrig uppleva det. Att säga att man upplevt ett berg är en lögn om man inte besegrat det med muskelkraft. Träningen sker också på platser dit andra turister aldrig kommer. Här på Mallorca har jag upplevt fantastiska platser som väldigt få människor känner till.

Nedan kommer lite bilder från vissa av platserna. Jag har fler någon annanstans men dem hittar jag inte nu. Förhoppningsvis kan jag lägga upp ett album från Kina någon dag. Så slipper ni åka dit själva.

Landslaget i Kanada 2006

Provcyklist för Amore & Vita i Lucca, Italien 2007

Träningsläger vid Comosjön i Italien inför U23 VM 2008

Tour of Quinghai Lake, Kina 2009

Sydöstra Frankrike med Nicolas Jalabert 2009 (eget foto, typ)

Junior-VM i Mexico 2007.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.