Idag testade jag banan för Tristar 111. Den är lättåkt om man bortser från backen till klostret i Felanitx. Stigningen till klostret är heller ingen större strapats. Om det är blåsigt kan dock 39/25 i utväxling bak vara nödvändigt. Idag var det storm. Uppför backens serpentiner körde jag antingen i 8 km/h eller i 30 km/h. Cykeln blir bara bättre och bättre. Jag ska kika om det går lite tävlingar snart. Eller. Det gör det, men jag vet inte om jag kan vara med än. Lungorna är bra men formen kördes i botten när jag var sjuk.

Intressant idag är att jag blivit portad från Mallorcaskandinavernas facebookforum. Det suger då jag hade nytta av gruppen. Anledningen att jag blev portad var för att jag skrivit sanningen om Kyäni, en ”hälsoprodukt” som säljs genom MLM-försäljning. Många här nere är i stort behov av pengar. När det då kommer någon och lovar dem guld och gröna skogar (om de köper hans varor och säljer vidare) är det många som hakar på tåget. I MLM-försäljning finns det nästan bara förlorare. Det är omoraliskt och gjorde mig förbannad. Jag var varken otrevlig, naken eller skrev könsord. Det enda jag gjorde var att ge alla som var på väg att tacka ja, ett annat perspektiv. Förmodligen fick jag många att ändra sig. Vilket ledde till att de tog bort mig. HÖNSHJÄRNOR!

Bilden är suddig för att min mobilkamera är svettig.

3 Comments

  • Hehe, jag har en likadan bild (på mig själv) med samma träd i bakgrunden faktiskt (översta bilden), fin stigning, såg du Marcel Würst testa cyklar för ProCycling nånstans (han brukar tydligen vara där)?

  • Jag vet att han brukar träna i dessa trakter men jag har inte sett honom. Dock ska jag försöka få till en cykeltur med honom så småningom. Riktigt bra backe!

  • Stå på dej. Ditt resonemang är helt rätt och produkten är liknande Vitapro och andra ”undermediciner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.