Jag försökte förstöra mina ben idag. Det gick inte. 5h cykling med 4x 20-40 min intervaller på +83% av max. Sista intervallen höll jag mellan 92 och 98% av maxpuls. Innan dess hade jag cyklat 4,5h och flera berg. Under den avslutande löpningen sprang jag två 3 minuter långa intervaller på ca 87% av max. Jag hade inga problem att hålla farten. Frågan är bara om jag kan hålla den i en mil som jag ska göra om en månad. Då ska jag iof inte cykla mer än 10 mil.

Imorgon gör jag ett nytt försök att spränga mig. 6h cykling plus efterföljande löpning.

Col de Soller

Första hårda intervallen gick från Soller mot Deia.

Nu är det dags för melodifestivalen. Kvinnosläktets gensvar på Vasaloppet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.