Idag var det bicepspremiär här på Mallorca. Kläderna flög snabbt av efter att jag kommit hemifrån. Knävärmare och armvärmare var lite väl varmt. Det var inte ett moln på himlen och det känns som att det aldrig mer kommer att vara det heller.

Passet pågick i 6+1h. På cykeln körde jag 3x1h + 2×30 min. Hårt. Löpningen gick lugnt. Riktigt lugnt. Jag har mer att ge. Tjatig som jag är så höll jag 85% av max under intervallerna igen. Lite snabbare emellanåt men även lite långsammare emellanåt.

Den bit av min biceps som överlevt viktnedgången letar sig fram.

Vy från Santa Magdalena, Inca.

Denna bilden är orättvis. Det var galet vackert vid småvägarna som jag cyklade på i mitten av passet.

Jag trodde först att jag kommit till en uppfälld klaffbro när jag kom hit. Bron över motorvägen är den brantaste jag sett.

Jag blev tvungen att stanna för en kort fika i Santa Maria på hemvägen. Helt slut.

2 Comments

  • Tjenare Erik!

    Jag kör väldigt långa intervaller under de långa passen. Under detta passet var intervallerna 30 eller 60 minuter långa. Då försöker jag hålla ca 85% av maxpuls oavbrutet. Tyvärr finns det trafik, byar, getter och andra tråkigheter som hindrar ibland. Mellan intervallerna cyklar jag i vanlig distansfart tills jag hittar ”flow” och kommer in i intervallfart igen.
    3 st 60-min intervaller + 2 st 30-min intervaller. Kadens (pedalfrekvens) kring 110 rpm. Puls kring 85% av max.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.