Jag är lite sliten. Precis som jag ska vara. Under den senaste veckan har jag tränat stenhårt. Kroppen har svarat kanonbra och jag känner mig betydligt bättre än förut. Igår när jag sprang gick det i 17 km/h utan att jag gick över min tröskelfart. Det är precis så det ska vara.

Tired, sunburned

Att jag är sliten är bara bra. Benen är tunga och vaderna är slitna. Men det är också då det ger något. Att gå och inbilla sig att många timmar utan kvalitét ska göra någon skillnad är trams. 5h på cykeln ger inget om jag inte är trött när jag kommer hem. Om jag inte pressar kroppen, antingen uthålligheten eller maxkapaciteten, så blir jag inte bättre. Inte märkbart bättre i alla fall.

Imorgon ska jag upp på cykeln igen. 2-3h intervaller. Jag ska köra 10×5 km så hårt jag kan. Det blir kul!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

  • ”Igår när jag sprang gick det i 17 km/h utan att jag gick över min tröskelfart. Det är precis så det ska vara.”

    vilken tungvrickare. Menar du inte tröskelpuls? vad är isf tröskelfart? den fart du har när du har tröskelpuls? vad är det för hastighet då? :S
    imponerande hur som helst. :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.