Företaget som jag och Ida har lagt ner otaliga timmar i börjar nu rulla lite. Vi har idag börjat annonsera på sidan Träningslära. För mig var det självklart att annonsera just på deras sida. De skriver förbaskat bra om mycket viktiga saker, på ett sätt som alla förstår. Att de dessutom svarar på deras kommentarer och alltid tar en debatt är imponerande. Jag har suttit många timmar och läst inlägg på deras sida. Kunskapen jag fått därifrån är ovärderlig.

Om ni inte redan gör det bör ni börja följa bloggen på Träningslära. Kunskapskällan är gratis men ovärderlig. Självklart ska ni alltid vara kritiska men bättre sida hittar ni inte. Jag vill också rekommendera fler annnonsörer att ta kontakt med träningslära för att annonsera. Det är en riktigt bra marknadsplats.

Under april månad har vi bokat upp många av våra platser. Under vecka 14/15 finns det bara någon plats över.

Nu gäller det att göra ett riktigt bra sommarläger. I slutet av juli funderar vi på ett läger med fokus på enkla träningsformer. Löpning, simning och styrketräning kommer att läras ut av riktigt bra ledare. Löpningen sker på fantastiska vägar, simningen kör vi i 26 grader varmt havsvatten och styrketräningen sker på stranden. Det faller i snitt 3 mm regn på Mallorca under hela juli månad. Temperaturen ligger kring 27-29 grader och solen sviker aldrig.
Målet med lägret är att ge deltagarna inspiration och kunskap att ta med hem. Ingen blir vältränad på en vecka men sju dagar är tillräckligt för en liten förändring som på lång sikt ger en stor förändring. Lägret passar alla som vill utveckla sin löp, sim och styrketeknik. Vi kommer att gå på tapasrunda i gamla stan, springa i bergen, testa konditionen i en av Europas längsta utomhustrappor och äta paella hos min vän Bruno i hans restaurang i lyxiga Port Adriano. Det lär bli en oförglömlig vecka.

Puerto Adriano. Tydligen kostar en båtplats 2 miljoner. Euro.

Jag är riktigt nöjd med det konceptet. Lägret blir oslagbart. Precis som jag vill ha det. Anledningen till att jag startade MTC tillsammans med Ida är att jag alltid blivit besviken när jag varit på träningsläger. MTC ska hålla en högre standard än konkurrenterna. Vi räknar dock med att det ska ta några år för resenärerna att inse detta. Ett varumärke tar tid att bygga upp. Oavsett hur många som hör mig berätta om hur bra vi är, kommer de inte riktigt lyssna förrän någon annan berättar för dem hur bra vi är. Det är då ett företag lyckas. Innan dess är det bara att ha tålamod och fortsätta tjata.

One Comment

  • Kollade in eran sida nu, ser riktigt bra ut! Hoppas verkligen att ni lyckas med detta projekt. Det är ni verkligen värda med allt jobb som ni verkar lagt ner! Jag kan själv tänka mig att komma ner i sommar som en del av min träning till skidsäsongen 2012/2013. Tills dess så ska jag rekommendera sidan till alla polare som kan vara intresserade :)

    Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.