Jag har ju tränat idag också.

2500m simning, hundringarna gick på 1:23, 1:23, 1:22, 1:26, 1:25. En saftig förbättring sedan onsdagens pass.

2x 15 km cykel på tröskelfart. Vinden och jag kom aldrig överens. Den sista intervallen gick på 24:39 vilket ger knappt 37 km/h i snitt. Intervallerna åkte jag på linjecykel på en ordentligt kuperad bana.

5 km löpning, lätt.

30 min styrketräning, chins 9 reps 2 set, dips 9 reps 2 set, bålspecial (för att det är mysigt)

Imorgon ska jag simma, cykla och springa igen. Förhoppningsvis är vaderna helt återhämtade efter tennisen i måndags (allvarligt, de blev förstörda efter en match mot Ida). Formen är fortfarande på stark uppgång. Om en månad är jag fantastiskt bra igen. I augusti är jag i toppklass.

Bålspecial med utsikt över bukten i Santa Ponsa.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.