Jag är faktiskt sugen på att köra Norseman i Norge istället för Kalmar Ironman. Den tävlingen passar mig så mycket bättre än vad den pannkaksplatta banan i Kalmar gör. Tidigare har jag dessutom cyklat riktigt snabbt i Norge, i samma trakter. Framöver kommer jag alltid att välja triathlontävlingar som passar mig bra. Med andra ord bör de vara ordentligt kuperade. Det finns ingen större anledning att välja tävlingar som inte passar som handsken. Att jag ändå tänker Kalmar är för att den går i Sverige och har SM-status.

 

Trailern till Norseman triathlon. Hur häftigt som helst!

Den avslutande löpningen på Norseman triathlon går spikrakt uppför. Precis så som jag vill ha det. Cyklingen går över ett par berg. Dessutom får jag mer tid till återhämtning inför ICAN Triathlon (IM-distans) i Peguera (4 km från mitt hus här i Santa Ponca). Jag är faktiskt riktigt sugen på att köra Norseman istället. Om jag kör den kommer jag åka på min linjecykel. Det kommer jag tjäna på gentemot de envisa triathleterna som fastnat i växelspakarna.

Jag går igång på kurvor.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.