Idag har jag varit runt hela dagen och letat luftavfuktare. Det är alldeles för fuktigt här nere just nu. Normalt är här hög luftfuktighet men vädret gör att fukten slår alla rekord. Knepen för att få bort fukten är luftavfuktare, öppen spis, fläktar, värmeljus och funktionskläder som pyjamas. Jag ska tävla nästa söndag, den 15e, och då är det kul om jag kan vara frisk.

Tävlingen känns faktiskt ganska oviktig. Självklart ska det bli kul och jag kommer att göra allt för att prestera så bra som möjligt. Dock kommer jag att satsa allt på Kalmar Ironman fullt ut istället. Jag har och har haft för lite tid att träna och förbereda mig under dec-april för att kunna prestera på topp under de kommande två tävlingarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.