Efter att under några veckor haft näsan strax ovanför ytan, dränkt av arbete och projekt, har jag nu lagt flera av dem på is. För att jag ska kunna göra något bra behöver jag ha tid att tänka efter. Jag är mycket bra på att lösa problem, läsa människor och utveckla saker. Men bara om jag får tid till att tänka.

Det senaste jag la ner var spanskan. Bra att kunna, men jag föredrar att hinna med allt annat först. Spanska ska jag läsa igen i sommar. Då har jag mer tid. Nu ska jag satsa på MTC, min träning och sommarens event. Vad sommarens event blir går jag ut med inom någon vecka. Det blir den ultimata utmaningen. Utmaningar är det bästa jag vet. De två nedanstående bilderna är från mina två senaste utmaningar. En avbruten och en superlyckad.

Ski of Sweden 2011

Superklassikern 2010

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

  • Gillar att du uttrycker dig med begreppen ”en avbruten och en misslyckad”, det visar att du inte ser Ski of Sweden som ett misslyckande vilket känns väldigt inspirerande. Ska bli kul att se vad sommarens utmaning blir. Håller tummarna för att du kommer ut med en detaljerad redogörelse från Norseman, men det kanske bara är jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.