På söndag kör jag min första tävling här nere, Tristar Mallorca 111. Det innebär 1 km simning, 100 km cykel och 10 km löpning. Jag har inga större förväntningar på resultat alls. Tidigare trodde jag på ett riktigt bra resultat. Nu har jag dock inte hunnit förbereda mig tillräckligt bra. Det blir en ”se och lära”-tävling.

Jag kommer att använda min Canyon Aeroad på loppet. Det är kuperat med en rejäl stigning som ska avverkas två gånger. Väderprognosen lovar regn. Tillsammans med den kuperade banan är det anledningen till att jag väljer linjecykeln. Den är aerodynamisk som få men ändå lätthanterlig. Jag tror mig få en fördel gentemot de andra som ska åka nerför en såphal utförslöpa med tempocykel två gånger.

Banprofilen för cykelsträckan.

Linjecykeln.

Tävlingshjulen.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.