Jag behöver ha en portabel chinsställning i Sverige till mina före(ställningar)läsningar. Troligtvis håller jag inte särskilt många föreläsningar framöver. Men de jag ska hålla kommer jag att göra riktigt bra. Tanken med chinsställningen är att jag ska visa hur enkelt det är att träna samt även visa en speciell övning. Det är ingen övning som jag ännu lärt mig göra. Troligtvis lyckas jag inte med den under de närmsta 6 månaderna. Hittills har jag heller inte sett någon klara av att göra den. Jag kallar den för ”All muscles up”. Resten får ni gissa själva.

Just det! Är det någon som har en idé eller rent av har en att sälja? Chinsställningen kan även bytas mot en sponsorplats på valfri biceps.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.