Idag har jag tillbringat dagen i Porto Colom. Där har jag skaffat mig en bra uppfattning om vad som komma skall. Organisationen är fantastiskt bra kring loppet. Att ingen fattar engelska är jag van vid. Nu har jag i alla fall koll på vart jag ska simma, cykla och springa.

Jag har också skaffat mig ett skärp att ha nummerlappen i och ett par sladdriga skosnören som gör att skorna är lätta att ta på. Den sista förberedelsen består av att raka benen och blanda sportdryck.

Mina nya oklippta snören.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.