Jag var en dag för sen med att anmäla mig till triathlontvlingen i Alcudia. Det gjorde att jag inte fick vara med alls. Tävlingen blev full och de stängde anmälan innan jag kommit med. Jag har gjort diverse försök att komma med ändå utan någon framgång. Det blir helt enkelt ingen tävling för mig i helgen. Självklart kunde jag anmält mig tidigare men jag var lite osäker på om jag skulle hinna bli klar med allt i tid. Jag blev klar med allt, utom anmälan.

Lite tråkigt är det. Men det gör mig ändå inte så mycket att missa loppet. Jag är perfektionist ända ut i fingerspetsarna. Att starta i en tävling utan att ha förberett mig ordentligt har jag svårt för. Denna tävling hade dock blivit en generalrepetition för samma lopp nästa år. Istället tar jag sikte på Kalmar Ironman/Norseman och ICAN Paguera. Där kommer jag kunna göra riktigt bra resultat med bra förberedelse.

Att sura över spilld mjölk är meningslöst. Jag är 22 år. Om 13 år är jag som bäst i min idrott. Det är ganska många års tränande och tävlande tills dess. Redan nu befinner jag mig på Mallorca och kan träna utan förhinder året runt. Nästa år är jag ännu bättre. Då har jag förmodligen bättre kontroll över allt. Framförallt över ekonomin.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.