Det har gått bra de senaste dagarna. Riktigt bra! Idag cyklade jag i tre timmar och körde en intervall. Den pågick i 2,5h. Härligt! Jag snittade 36,5 km/h och låg på runt 85% av maxpuls i princip hela tiden. Där någonstans ligger min tävlingsfart för Ironman. Snitthastigheten är riktigt bra med tanke på att jag totalt fick åka 12 km uppför och lika mycket utför. När det är serpentiner och skarpa kurvor måste jag hålla igen. Likaså när jag cyklar på lite mindre vägar och måste ibland hålla igen för det. Hade detta varit i Sverige skulle hastigheten varit över 40 km/h. Lätt!

I morses simmade jag också. Max 1:20 min på samtliga hundringar. Det är helt okej för att vara jag.

Igår simmade jag i havet. Tiden bara försvann. Det var underbart. Ni förstår säkert varför.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.