Du inspirerar!

Skulle vara intressant att veta hur du jobbar med kost och återhämtning.
Gärna lite om hur du återhämtade dig under Superklassikern.
Gärna lite om dina erfarenheter om hur man undviker förslitningsskador, belastningsskador.
/Janne
Janne:
Tack!

Jag lovar att återkomma med ett svar på detta. Det är ganska breda frågor. Och jag vill ge dig ett bra svar på detta. Ge mig en vecka så ska jag ha hunnit svara dig :)
Vad är dina tankar om banan i Kalmar ?
Nicke

Nicke:
Mina tankar om Kalmar kommer i ett senare inlägg. Just nu står jag i valet och kvalet mellan Kalmar och Norseman. Banan i Kalmar är platt men på hemmaplan. Det är både kul och bra för mig att synas på hemmaplan. Banan i Oslo (Norseman) är rysligt kuperad och passar mig superbra. Dock är den i Norge. Jag har inte riktigt bestämt mig än som sagt. Om jag kör Kalmar ska jag försöka öka ordentligt i benstyrka under några månader för att kunna hålla ett bättre tryck under cyklingen. Kör jag Norseman ska jag istället gå ner till 72 kg för att klara backarna med perfektion.

2 Comments

  • Har du en plats i Norseman? annars är det fullt sen typ 6 månader tillbaka. Kalmar är också fullt snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.