Original Teamwear är min klädsponsor för 2012. Av dem får jag unikt designade kläder med mina privata sponsorer på. Både för mig och Original innebär det fenomenal marknadsföring.

Företaget Original säljer teamkläder från Civelo och Kalas samt skidkläder ifrån Swix. De är noga med att erbjuda riktigt bra produkter och kunna backa upp all försäljning med fantastisk service. Trots att kontakten togs sent fick jag mina kläder snabbt och smidigt. Mina kläder kommer från deras egna varumärke Kalas.

Jag är riktigt nöjd och stolt över att ha Original Teamwear som samarbetspartner.

Vill du veta mer om Original Teamwear? Klicka här!

Självklart är jag gladare än så här. Men fotografen insisterade på att jag måste se lite farligare ut. Det gick sådär…

Vackra kläder in action!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.