Idag ska jag simma några kilometer i Calobra. Det är en riktigt mysig vik som ligger uppe i bergen. Dock åker jag till stranden söder om fiskarbyn. Där får jag och min rosa badmössa vara ifred från turister. I dalen finns inga affärer, ingen kiosk eller ens en parkering. Det är precis så jag vill ha det.

Igår hoppade över triathlonträningen då benhinnorna kändes halvbra. Det är ingen fara men de är lite slitna efter mycket löpning. Istället valde jag att enbart cykla. Jag körde banan för Ican triathlon i Paguera. Loppets cykelsträcka inkluderar 2700 höjdmeter. Det är riktigt bra för en triathlontävling. När jag körde den i race-pace igår höll jag 34 km/h i snitt, med trafik. På avstängda vägar kan jag kanske hålla 36 km/h. Möjligen till och med 37 km/h. Jag har svårt att tro att någon kör den så mycket snabbare. Det är alltför kuperat och tekniskt för att köra fortare.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

 • Tjenare, kul att läsa dina ord som vanligt, fina bilder. Jag och några vänner är just nu på ön, vi har varit där i två veckor och har en vecka kvar, vi cyklar mest varje dag. Bor gör vi i Palma Nova och idag så rullade jag ett återhämtningspass via Santa Ponca till Calvia, men jag såg inte till dig, men läste ju att du var i Sa Calobra och simmade…

  • Tjena!
   Hoppas ni hade ett fint läger! Palmanova är kanon att bo i som cyklist. Det är nära till de fina vägarna och överlever man backar är det perfekt!
   Jag är rätt sällsynt här på ön. Vägarna jag cyklar på är oftast tomma och jag cyklar helst på eftermiddagarna.
   Håll utkik på bloggen nästa gång ni åker ned så kan ni ta hjul under något pass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.