Jag har blivit riktigt förkyld och sitter inne i lägenheten i Borås. Förkylningen jag hade igår blev värre över natten och i morse var jag riktigt risig. Innan lunch hade jag dock fått tag i riktigt bra medicin och jag blir nog snabbt bättre. Sist väntade jag länge med att söka läkare och var då sjuk i en månad. Visserligen hade jag pratat med läkare efter några dagar. Men det gäller att få tag i rätt läkare inte i en läkare.

I helgen hade jag tänkt köra ett ”öppet” banansafari i Kypeskogen där alla som vill hade fått vara med. Det får dock vänta någon vecka eller inte bli av alls. Nu ska jag bara bli frisk.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.