Sverige efter ett halvår

Nu är jag i Sverige och försöker bli kvitt en förkylning. Jag kommer stanna i Borås över sommaren men lär åka runt en hel del i landet. Nästa helg ska jag köra Borås Triathlon och Göteborgs Triathlon. Förutsatt att jag blir frisk i helgen. Jag håller tummarna för det vore grymt kul!

Mallorca har varit fantastiskt och jag kommer definitivt vara där kommande år för att träna också. Likaså kommer jag och Ida att fortsätta bygga upp Mallorca Training Camp. Det har verkligen potential.

Stadsparken, Borås

Säve Airport

Är det någon mer än jag som ser felet?! Ledtråd: Jag är en idrottsnörd.

6 Kommentarer
  1. Andreas
    Andreas says:

    Passgång! Helt riktigt. Vänster arm och vänster ben fram samtidigt som hon har höger ben och höger arm bak. Alla normala människor arbetar med motsatt arm i förhållande till ben. Tecknaren av detta kan aldrig tagit ett löpsteg i livet. Eller ens tagit en promenad…

    Kul och bra gissat =)

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *