Nu är jag i Sverige och försöker bli kvitt en förkylning. Jag kommer stanna i Borås över sommaren men lär åka runt en hel del i landet. Nästa helg ska jag köra Borås Triathlon och Göteborgs Triathlon. Förutsatt att jag blir frisk i helgen. Jag håller tummarna för det vore grymt kul!

Mallorca har varit fantastiskt och jag kommer definitivt vara där kommande år för att träna också. Likaså kommer jag och Ida att fortsätta bygga upp Mallorca Training Camp. Det har verkligen potential.

Stadsparken, Borås

Säve Airport

Är det någon mer än jag som ser felet?! Ledtråd: Jag är en idrottsnörd.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.