Igår höll jag tusen bollar i luften samtidigt. Hela dagen. Jag började klockan 07 och slutade klockan 20. Vad jag gjorde under de tretton timmarna kan sammanfattas med allt. Det är mycket nu. Men jag gillar det! Det är rätt saker som händer.

Jag funderade en stund på hur det skulle kännas att hamna i hamsterhjulet. Med hamsterhjul menar jag den fällan där tryggheten tagit överhanden och nya utmaningar känns hotfulla. Ett hjul där rutiner skapat vanor och vanor skapat personligheter.

Ett sådant hjul känns avlägset. Men jag kände ändå för en liten stund att det vore skönt att hoppa in i ett och börja jogga. Jag hade kunnat ta en paus ifrån mina bollar, utan att tappa dem, och glida in i en mental men fysiskt aktiv vila. I hamsterhjulet hade jag kunnat finna finna tryggheten för en stund. Men spänningen hade lockat ut mig ur buren igen. Den enda tryggheten jag har är att mitt liv är spännande.

På tal om jonglering. Joe Salter genomförde en triathlon samtidigt som han jonglerade hela vägen från start till mål. Tja… Vad ska man säga?

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.