Måndag är min coachingdag. Då sitter jag alltid och jobbar med scheman, samtal och mail. Visserligen sitter jag med coachingmail varje dag, men det är bara på måndagen som jag ägnar hela dagen åt det. Idag har jag utvecklat hela mitt system vilket har tagit lite extra tid. Men det är kul. Coaching är en av de absolut roligaste sakerna jag jobbar med. Jag växer av det.

Imorgon åker jag till Helsingborg för att ordna med bokföring. Jag sköt upp mitt bokslut till den 12e juni eftersom jag varit på Mallorca så länge. Bokföring är för övrigt det absolut tråkigaste jag gör. Visserligen ser jag positivt på det. Jag måste kunna det och kunskap är rikedom. Därför blir det ändå intressant. Men jag skulle hellre lägga den tiden på coaching, träning och annat kul istället.

Tyvärr vågade jag inte cykla idag heller. Men imorgon ska jag upp och köra. Det blir ett pass tidigt på morgonen. Jag kör igång med coachingen redan vid halv nio på morgonen. Då behöver jag ha cyklat två timmar redan. Perfekt!

Borås är fint. Men Mallorca är världens underbaraste plats.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.