Nu är vi på väg ner mot Smygehamn i husbilen och alla som ska vara på plats är på plats, utom Stefan som möter upp i Motala. (Närmare presentation av husbilsteamet kommer.)

Vi var nyss och hämtade min tempohjälm i Malmö hos konstnären Daniel Andersson. Tempohjälmen kommer ni få se på en massa bilder och den blev grymt snygg! Jag är hur nöjd som helst. Matchar kläderna och ser riktigt bra ut. Jag och Ida hämtade den i Daniels ateljé vid Möllevången. Där fick jag syn på två tavlor som jag fastnade för. Perfekta blandningen mellan naket och cykling.

 

konstnär daniel andersson

Daniel Andersson.

Nu behöver jag sova men än är vi inte framme. Men jag är grymt taggad inför morgondagens start av Sverigeloppet. Kommer bli grymt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.