De senaste dagarna har jag cyklat genom nästan hela Sverige. Tyvärr fick jag avbryta med 30 mil kvar på grund av skador. Nu är jag på väg hem och ägnar tiden i husbilen till att sova och återhämta mig. Det finns massor med information om cyklingen på Sverigeloppet.nu. Mitt nästa mål är att vara hemma till midsommar. Därefter ska jag till läkaren och kontrollera min skada samt testa blodflödet i benen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

4 Comments

  • Du är verkligen grym, även fast du bröt så är du fortfarande grym, du gjorde helt rätt beslut, jag håller helt med dig att det är onödigt att fortsätta om du inte kan klara av ditt mål sen att riskera att skadan kommer ligga kvar ännu längre är ju verkligen onödigt att riskera. Det bästa med sverigeloppet var att man kunde följa det hela tiden, det var verkligen spännande, om du gör det igen så hoppas jag att du fixa så att du kan få live TV, så man verkligen kan titta när du kör, precis som alla andra sporter så vill man ju se saker live, och skulle du på något sätt fixa det så skulle det vara extremt kul. Om du får några kommentar från andra att du inte var tillräckligt bra för att du bröt, så ska du veta att dom säger så för att dom inte skulle klara av att göra det du gjorde, så istället så klagar dom. Hoppas att du kör loppet igen så att man kan följa dig när du klarar av 100 h. Tills nästa gång så kommer du även kunna hitta vägen fram lättare och på sätt kommer du känna dig tryggare och då kommer du kunna köra fortare. Glad midsommar Andreas.

  • Tråkigt att höra att det inte höll hela vägen upp, 30 mil kvar. Starkt jobbat, hoppas att du kommer igen och gör en ny satsning mot nya intressanta mål. Trevlig midsommar!
    Mvh Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.