Jag kommer inte att köra Sverigeloppet igen nästa år. Det passar inte in i min planering att lägga in ett nytt försök nästa år. Sverige finns kvar och jag blir knappast sämre på att cykla. Istället kommer jag att köra en annan utmaning under 2013. Jag har planerat den sedan länge och det ska bli ruskigt kul! Vad det är och framförallt vad det innebär går jag ut med inom några dagar. Det absoluta beslutet att spika nästa års utmaning tog jag mellan Arvidsjaur och Gällivare. Jag är som mest kreativ när jag är trött på cykeln.

Innan jag kör Sverigeloppet igen ska jag göra ett världsrekordförsök på 24h cykling. Då ska jag köra 900 km på ett dygn. Det är en bra erfarenhet att ha med under framtida försök i Sverigeloppet.

Jag hade ibland sällskap under Sverigeloppet. Det var riktigt stärkande att ha någon bakom under några mil här och var.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • hur löste du det där med att få cykla på E4:an? eller undvek du den? På bilden ser det nästan ut som e4:an nämligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.