Jag har fått riktigt ont i baksidan av mitt vänstra knä igen. Efter att ha cyklat, sprungit och simmat lätt några gånger trodde jag att det var bra. Men efter 12 km löpning idag fungerar inte kroppen längre. Jag kommer därför att ta det lugnt i ytterligare några dagar. Ett steg framåt två bakåt. Dessvärre är jag rädd att detta innebär fler än två steg tillbaka.

Det är riktigt tråkigt att missa tävlingen i helgen. Jag var riktigt sugen på att tävla och hade verkligen sett fram emot att göra ett bra resultat, trots den dåliga förberedelsen. Det har känts bra i kroppen länge och jag trodde att jag väntat länge nog. Nu får jag se när jag kan komma tillbaka. Min nästa inplanerade tävling är Axa Malmö triathlon den 5 augusti.

Istället för att säcka ihop kommer jag att simma ofantligt mycket.

Dubbla simpass framöver.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.