Det händer mycket viktigt just nu. Jag håller på hoppa på och hoppa av flera tåg. Dock kan jag inte berätta vilka eller vad det handlar om förrän allt är klart. Men jag jonglerar med många tunga bollar just nu.

Jag är lycklig. Allt går bra. Förmodligen lyckas jag hålla mina 4-timmars arbetsdagar och träna resten av tiden, utan att gå under. Problemet är att ju mer jag tränar, desto fler idéer får jag. 9 av 10 idéer går bort. Resterande ligger dock på kö. Det finns mycket jag kan göra efter min karriär. Jag lär knappast stå där som outbildad fåntratt och sura över pengarna jag festade bort. Idrottare som misslyckas eller står tomhänta efter karriären är inget samhällsproblem. De är deras eget problem. Fast när samhället tar ansvaret för dem blir det ett samhällsproblem.

Morgonpasset idag var 1,5h cykel + 30 min löpning. Jag höll 4min-fart per kilometer på löpningen utan problem. Cyklingen går bättre och bättre. Jag får dock lite ont i den högra sidan av ländryggen. På torsdag ska jag köra mitt första 3000m löptest på bana. Jag måste springa tidigt. Redan vid 11 är temperaturen en bra bit över 30 grader.

Det går att steka ägg på mig efter mina löppass. Mycket energi som omvandlas + 35 grader = svett

Vi ska skaffa en bil att ha här nere. Det är ett måste. Kollektivtragiken är usel. Jag behöver ta mig till löpararenan samt simtränarna i Santiany. Dessutom kommer jag åka och besöka Rafael Nadals sjukgymnast framöver för att bli helt bra i kroppen. Det blir intressant. Jag ska skaffa en bättre rygg än någonsin.

Att vakna varje morgon och ha denna träningsbuffé att frossa i är obeskrivligt!

3 Comments

  • tror knappast att någon skulle tvivla på andreas anti-dopingimage för att han går till Nadals sjukgymnast. sedan så har Nadal hittills inte varit involverad i någon dopinghärva. Hade varit en annan sak om Andreas skaffat MIchele Ferrari som tränare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.