Att blanda en konst med en annan konst blir lätt konstigt. Jag lät en konstnär motivlackera min tempohjälm inför Sverigeloppet. Hjälmen matchar mina kläder ypperligt och blev riktigt snygg. Jag gillar inte de vanliga standardiserade färgerna som alla har på sina hjälmar. Det är trist och opersonligt.

Konstnären Daniel Andersson, som motivlackerade min hjälm, är passionerad cyklist. Han blandar därför ofta in cykelsporten i sitt yrke som konstnär. Många av hans arbeten är cykelrelaterade och annorlunda. Mina två favoriter bland hans cykelskapelser är Captain down och Shaver.
Det Daniel gör är coolt. Jag tycker det är coolt för att jag känner igen mig i hans sätt att leva. Han gör det han älskar och värderar det högt. Det syns också i vad han gör.

Jag funderar just nu på hur jag ska ha nästa tempohjälm. För självklart måste jag ha en ny om året. Det blir ju roligast så. Någon som har en idé?

Min tempohjälm

Motivlackad Canyon Aeroad

Captain down, 2010

Shaver, 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.