Jag har varit i många olika länder i världen och sett många olika platser. Framförallt har jag tränat och tävlat på dessa platser. Nästan var jag än varit har jag alltid känt att det är bra men inte perfekt. Mallorca är perfekt. Det är en perfekt ö att träna på för mig. För andra är det en perfekt ö att leva på.

När jag pratar med någon som varit på Mallorca blir jag konfunderad. De flesta har knappt sett någonting. De har sett stranden de solat på, barerna kring hotellet och i bästa fall en liten del av Palmas innerstad. När jag har anordnat träningsläger tänker jag alltid på att blanda in upplevelsen i träningen. Solen ska gynna utsikten, rätt café ska vara öppet och cyklisterna ska alltid cykla i rätt fil.

När det gäller min träning är klimatet oerhört bra. I juli/augusti är det för varmt för perfekt träning, men då är jag iväg och tävlar. Resten av året är det mellan 15-25 grader. Någon gång kommer det en dipp till 5 grader som håller i sig i en till två veckor. Någon gång kommer det också ett hopp till 30 grader som håller i sig lika länge.
På ön finns bra uppbackning. Bra sjukgymnaster, duktiga tränare, fina träningsanläggningar, mängder med tävlingar och riktigt bra flygförbindelser. Det är enklare att flyga härifrån än från Arlanda. I alla fall när man vill åka dit jag vill åka.

På min facebooksida har jag lagt upp ett album med några vackra naturbilder från ön. Ni som ännu inte gillar sidan. Gör det! Ni hjälper mig och får dessutom bra och fler uppdateringar.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.