Helgens planering:

Fredag:

Tacos – TV – Kramas

Lördag:

Sovmorgon – TV – Pizza

Söndag:

Ångest – Städa – Rester

——————————————————————————–

Fullständigt fantasilöst! Själv är jag mycket mer kreativ:

Fredag:

Simma – Cykla – Springa

Lördag:

Simma – Cykla – Springa

Söndag:

Simma – Cykla – Springa

——————————————————————————–

Igår avslutade jag och Ida dagen med efterrätt. Hon drack vitt vin och åt kokosglass. Jag drack vatten och åt yoghurt. Fantastiskt gott och rättvist. Eftersom jag kommer förbränna mer idag än jag gjort i veckan åt jag något mer igår kväll än jag har gjort de senaste dagarna. Positivt är att jag inte känt någon kraftförlust. Jag är lika stark som vanligt.

Jag och Ida var i onsdags iväg och fotograferade lite på min favoritväg mellan Calvia och Establiments. Vägen går i en dal där små jordbruk och stenmurar bäddar in intervallerna i ett mentalt duntäcke. Visserligen har jag fler favoritvägar. Och fler favoritrundor. När jag gick på gymnasiet skrev jag träningsdagbok. I alla fall ibland. Dagboken överensstämde helt och hållet med mitt träningsschema. Jag missade aldrig ett pass. Kontinuerlig kvalité är nyckeln till god fysik. I denna träningsdagbok skrev jag alltid ner vilken runda jag kört. Under det sista cykelpasset i träningsdagboken körde jag ”Favoritrundan 5”. Jag tror och hoppas att mina namnval berodde på glädje snarare än uselt ordförråd.

I eftermiddag kommer inlägget om däckval.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.