Jag hade inte hittat något vettigt boende i Madrid förrän idag. Det började bli lite ont om tid för att ordna detta. Rummen började ta slut och de flesta hotell verkade sunkiga. Då fick jag en deal från Hilton Hotels. 2 pers – 3 nätter med frukost i dubbelrum för 270 euro. Sista minuten så klart. Som hittat. Förmodligen är jag och Ida de enda på hotellet som anlänt med Ryan Air.

Detta var viktigt. Värst är de tävlingar då frukosten sviker athleten. Det har hänt oändligt många gånger när jag varit iväg och tävlat. Jag minns en gång när vi i Capinordic satt och åt musli blandat med vatten på kvällen. Maten var utportionerad och allt var stängt någonstans i ett mörkt Slovakien. Vi bodde i ett slott någonstans mitt i skogen. Ingen av oss vågade gå utomhus. Lucas, som fortfarande mådde dåligt av Saw-filmerna, låg mitt i klungan genom hela etapploppet.

Ett par nya skor är på ingång. Samtliga par som ligger här är obrukbara. Mina fötter tål inte dem. Ofta anpassar man löpsteget efter skornas uppbyggnad för att kroppen ska hålla. Att anpassa steget efter skoskav är svårare. De nya skorna är ett par Zoot Swift FS. Svinlätta och supersnabba. Hoppas jag i alla fall.

Om någon är intresserad har jag följande skor i Sverige i slutet av oktober:

Newline Nada storlek 45 (oanvända, för stora)
Zoot Ultra Speed 44,5 (oanvända, för små)
Adidas Adizero Hagio (använda i 17 km, skav)

600 kr per par förutom Zoot som går iväg för 500 kr.

Zoot Swift FS

Dagen har bestått av löpning och simning. För första gången någonsin simmade jag 10x100m med starttiden 1:30. Det kändes bra. Löpningen gick lätt som tusan om jag bortser från skoskavet som tvingade hem mig efter 7 km. För djupa skavsår skulle hämma mina kommande löppass. Därför fann jag det bättre att vika mig.

Nu ska jag cykla 1,5h naturliga intervaller. Imorgon cyklar jag minst 3h naturliga intervaller. Plus simning och löpning. Som vanligt.

Igår kväll var jag och Ida ute på landsbygden och fotade lite cykelbilder. Resultatet från fotosessionen dyker upp i helgen på min facebooksida: http://www.facebook.com/andreaslinden.se
Passa på att gilla den om ni inte redan gör det!

Må bra!
/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.