Varje söndag kommer jag hädanefter skriva ihop en veckosummering. Detta är delvis för att jag själv ska kunna hålla reda på min träning och aktuella status. Dels gör jag det också för att ge en bättre helhetsbild av mitt liv, min träning och min vardag. Jag kommer att ha med några baspunkter från vecka till vecka.
Kommentera gärna om det är något mer intressant som saknas.

Jag har haft en vecka då jag förbereder mig inför nästa tävling i Madrid. Förberedelserna går knackigt. Jag håller den nivån jag har men lyckas inte bli bättre. Förutom ryggproblemen har jag fått ordentliga skoskav. Normalt brukar skoskav kunna läkas och lindras med compeed. Nu har jag dock skav som är större än ett Compeed-plåster. Det enda jag kan göra nu är att vänta. En mil nästa helg kan jag springa bra oavsett om jag sprungit mycket innan eller inte. Förmodligen någon minut långsammare än med bra förberedelser. Den tiden får jag plocka på cykelsträckan istället.

Start Tristar Mallorca 111

Än så länge idag har jag hunnit med 2,5h telefonmöte. Introducering för gamla och nya kunder står på schemat. Jag hinner inte göra det imorgon. Då har jag mina ordinarie samtal.

Fakta:

Träningstimmar: 21h

Vikt: 72,8 kg

Lägsta vilopuls: 42 bpm

Väder: 23-28 grader, växlande molnighet, mestadels sol

Bra

 1. Företaget har nått nästa nivå (ekonomiskt viktigt)
 2. Bra möte med Best Swim Center
 3. Bra fart under cykelpassen
 4. Lätt löpsteg (bortsett från skoskavet)
 5. Bra känsla på min cykel Canyon Aeroad

Dåligt

 1. Skoskav
 2. Ryggproblem
 3. Matförgiftad i måndags
 4. Tung simning
 5. Mycket arbete

Nästa vecka:

 • Tristar Madrid 111 över helgen, tävlingen sker på söndagen (livetweets @lindenandreas)
 • Besök av reporter
 • Fotosession
 • Besök av coachingklient
 • Införskaffande av utegym till terrassen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.