Igår var jag på Best Swim Center. De har ett program där för simmare som vill utvecklas. Coaching, boende, simträning i 50m bassäng (året runt, utomhus), filmanalys etc. Där skulle jag kunna ta min simning till en bra nivå. Träningsmöjligheterna är dessutom superbra för löpning och cykel. Jag funderar nu på att skriva in mig där om ett år. Det är just där som Andreas & Michael Raelert stannar flera veckor om året för att träna. Förra veckan var Ian Thorpe där. Lisa Nordén har varit där. Listan av duktiga idrottsmän kan göras lång. Jag tror att det kan vara ett viktigt steg för mig i min karriär.

10 banor a 50 meter – utomhus året runt.

Det troliga priset hamnar på 650 euro/månad för simträning/coaching, gym och boende i deras lokaler. Jag kommer dock försöka få till en deal med ett närliggande hotell där jag inkluderar halvpension samt boende för både mig och Ida. Troligtvis blir det betydligt dyrare men också väldigt mycket smidigare. Mer tid till träning och arbete. Dock är jag mycket petig med kosten. Köket, kocken, ingredienserna samt variationen av rätter kommer att få sig en rejäl utredning innan jag bestämmer mig.

Colonia Sant Jordi är en liten by långt ned på öns sydöstra hörn. Invånarna är en blandning av tyskar och spanjorer. Medelåldern verkar vara betydligt lägre där än i Santa Ponca. Med sina 30 min in till Palma ligger det heller inte helt ociviliserat. Mest känt är området för sina vackra långa stränder t.ex. Es Trenc ovan.

En flytt skulle eventuellt vara aktuellt i september nästa år. Den som lever får se.

2 Comments

  • >>650 euro/månad för simträning/coaching, gym och boende i deras lokaler. >> Shit vad billigt! Vad är det för coachning man får då?

  • Det är billigt. Coacherna är duktiga och har bra meriter. Dock har jag bara referenser därifrån. De har inte coachat mig. Ska dock testa några simpass där under de kommande veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.