Jag badar i träningsscheman. Med flera nya kunder även denna månaden har jag en hel del att göra. Men det är roligt! Så länge jag kan kombinera det med mycket träning.

Under förmiddagen har jag gjort en sedvanlig tävlingsförberedelse. Massage + klippning. Jag hittade en massör inne i Santa Catalina som erbjöd sportmassage. 60 min för 35 euro. Ärkesvart. När jag gav henne kontanterna efter massagen stoppade hon dem direkt i sin plånbok och gav mig en femma tillbaka. Behöver jag säga att hon talade okej engelska men inte visste vad ”receipt” betydde?

Efter någon ”tyngre behandling” som t.ex. besök hos naprapat eller massör, tränar jag inte under resten av dagen. I alla fall inte just nu när jag har problem med ett ben och en rygg. Om jag tränar kör jag endast lättare pass.

Inför Lanzarote
Förutom den sedvanliga klippningen och massagen har min uppladdning gått dåligt. Jag tävlar som Pro men har förberett mig som om jag skulle starta i Ironkids. Varje dag har jag fått styra upp träningen efter vad kroppen har klarat av. Det har blivit långt mycket mindre träning än vad jag hoppats. Det har också blivit annan träning än jag har velat köra. Först i nästa vecka kan jag börja använda min tempo/triathloncykel igen. Jag har använt linjecykeln hela oktober månad. Inte optimalt, generellt sett. Men jag har gjort det som är optimalt för mig i den situationen jag befinner mig i.

Det ska bli kul att tävla i vilket fall. Jag hoppas mer än verkligen att vädret tillåter en korrekt triathlon och inte en duathlon med ihopkastad omplanering.

Inför start i Ican Mallorca i september

Lanzarote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.