Alldeles just nu åker jag till Lanzarote. Flygturen går från Palma de Mallorca till Barcelona. Där mellanlandar jag och Ida och ber för att cykelväskan följer efter. Det är alltid vid mellanlandningar som cykelväskor har försvunnit för mig. Värst var när min cykel försvann inför cykel-VM för 17-18 åringar i Mexico 2007. Utöver den försvann alla cyklisters resväskor. Det resulterade i några dagar i kalsonglöst tillstånd.

Vi beräknas vara framme vid 13-tiden idag. På plats har vi en hyrbil och ett hotell som väntar. Jag kommer förmodligen att cykla banan under eftermiddagen/kvällen. Det beror dock lite på hur halsen känns senare.

Imorgon beger vi oss till startområdet. Där ska jag checka in samt provsimma banan. Jag håller tummarna för lugnt vatten och stormig cykling. Hur det ska gå ihop vet jag inte. Men eftersom jag är en sämre simmare än de andra behöver jag inga extra svårigheter. Jag tappar mer tid än de andra ifall vattnet är svårhanterligt. Samtidigt lär svår cykling gynna mig. Dels är jag van vid svår vind men jag har förmodligen bättre cykelteknik än de flesta.

Nu drar vi!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.