Just nu åker jag ett varv runt Mallorca. Inte på cykeln utan virtuellt i datorn. Jag och Ida planerar ett träningsläger nästa där vi cyklar runt ön och bor på olika hotell varje dag. Deltagarnas bagage fraktas runt i bil. Själva behöver de bara frakta runt sig själva. Vi siktar på genuina små hotell i vacker omgivning. Den gruppen som cyklar de korta sträckorna kör ett varv runt ön. Den gruppen som cyklar de långa sträckorna får kartan över Mallorca att se ut som en tallrik spagetti med alla rutter kors och tvärs.
Den ”långa gruppen” cyklar mellan 10-13 mil i 6 dagar, splittrat med en vilodag. Den ”korta gruppen” cyklar mellan 5-9 mil i 6 dagar med en vilodag i mitten. Det blir ett riktigt kul läger. Att bo på samma ställe i en vecka är kul och effektivt för träningen. Detta blir dock än mer upplevelse samtidigt som träningseffekten inte lär svika.

Mer info på: Mallorca Training Camp – Mallorca runt

Jag skulle kunna sitta med detta hur länge som helst. Nu måste jag packa inför Lanzarote. Eftersom jag känner mig bättre kan jag förhoppningsvis både starta och gå i mål. Tiden känns oviktig, precis som placeringen. Jag hade stora planer förut. De har dock grusats på grund av att ryggen och sedan halsen har strulat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.