Om jag hinner ska jag försöka att göra ett sammanfattande inlägg om året 2012. För det har hänt mycket.

För ett år sedan satt jag och Ida i en lägenhet på Södermalm med packning upp till tänderna.

Så här skrev jag i bloggen dagen innan vi åkte. Det är galet vad man hinner göra på tolv månader.

———————————-

Klockan 06:40 imorgon lyfter jag från Sverige. Troligtvis är jag inte tillbaka förrän i juni. När jag är där nere har jag lite att ordna. Sen ska jag träna. Hela tiden. Jag har hört om en bra simhall i San Agustin. Gymmet ska också vara bra i samma by. Nästa onsdag ska vi åka på rundtur för att se vart det är bäst att bo. Vi kommer även att åka iväg och kika själva innan dess. Förhoppningsvis hittar vi en fin trea eller fyra.”

 

Snygg tjej

Hejdå Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.