Om en vecka är jag tillbaka i Sverige. Jag och Ida flyger SAS från Palma till Köpenhamn. Därefter spenderar vi några dagar hos hennes familj i Helsingborg. Jag kommer att lägga i en växel till och träna mera när vi kommer till Sverige. Då kommer jag simma, springa och styrketräna. Cykla ska jag inte börja med förrän i januari.

Omkring lucia kommer jag till Borås och stannar över jul. Jag håller tummarna för snö så att jag kan åka lite skidor. Om inte annat plockar jag med mig ett par rullskidor när vi åker hit till Mallorca igen.

Just nu sitter jag och skriver träningsscheman. Jag ska försöka få klart samtliga scheman idag och imorgon. Det blir svårt, men jag kan hinna det ifall jag jobbar på ordentligt. Om en timme ska jag och Ida springa intervaller på löpararenan i Magaluf. Det var längesedan jag sprang. Under de senaste veckorna har jag bara joggat (max 12 km/h = jogg). Jag kommer visserligen mest bara jobba igång lite fart för att sedan styrketräna hårt. Ida däremot kommer få träna sitt syreupptag. Hon förtjänar det.

Julbelysningen tänds i Palma imorgon

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.