Även denna gången, när jag kom hem till ett 20 grader kallare Sverige, blev jag förkyld. Nu sitter jag med en lätt förkylning som jag förväntar mig ha kurerat imorgon eller på torsdag. Mina planer på att åka skidor idag  förblev alltså bara planer.

Det bästa sätter att bota en förkylning är att vila. Självklart ser jag till att ge kroppen bra mat och tillräcklig mängd vätska. Att vila är tråkigt. Men det innebär också att jag kan arbeta ikapp alla de mail jag inte svarat på. Det är några stycken kan jag lova. Några utländska leverantörer ska skakas igång igen. Fransmän och italienare arbetar inte riktigt likadant som vi gör norröver. Framförallt inte när det gäller mailkontakt.

Santa Ponca Mallorca, Kings Park, Solnedgång

Solnedgång i Santa Ponca Mallorca

Vyerna ovan var något av det sista jag såg av Mallorca innan jag åkte.

Eftersom internet flödar av bilder på snö vill inte jag vara sämre.  Snö på Mallorca. Bilden är från februari i år. Det var första gången det låg snö på stränderna på 56 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.