Nu kan jag äntligen presentera ytterligare en leverantör – Zoot. Jag kommer att sälja deras våtdräkter, skor och tillbehör i webbshopen. Zoot är ett amerikanskt märke som arbetar specifikt med triathlonprodukter. Skorna är speciella då flera modeller säljs helt utan snörning eller med alternativ snörning. Quick Locks är ett minne blott.

Jag själv har använt mig av Zoot under de senaste månaderna. Under den tiden har jag blivit riktigt imponerad. Därför kommer jag att använda delar av deras sortiment under 2013.

javier-gomez-noya Zoot Men's Prophet

Javier Gomez Noya i sin WetZoot

Zoot_Swift_FS

Mina superlätta Zoot Swift FS utan snörning. Sitter som ett par strumpor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.