Denna veckan hade jag planerat pass med klienter varje dag. Dock har jag fått ställa in måndagen och tisdagens pass då jag ännu inte känner mig helt hundra. Tråkigt med nödvändigt. Min egen träning har heller ännu inte kommit igång ordentligt. Det gör dock inte så mycket eftersom säsongen ligger månader framåt i tiden.

Istället för träningen börjar webbshopen ta form. Jag och Ida skapar nu en separat webbshop-sida med kundkorg, kassa och kortbetalning. Sidan kommer att vara snygg och responsiv. Det sistnämnda innebär att webbshopen är funktionell oavsett vilken bildskärm (dator, telefon, Ipad etc.) man surfar från. Från webbshopen kommer vi även att sälja träningsläger. När betalningen sker via vissa kreditkort ingår nämligen en extra reseförsäkring. Vi har tidigare inte kunnat leverera den möjligheten.
Att sidan är responsiv är självklart men även lite nytt. Nästan samtliga nätbutiker som säljer idrottsartiklar har inte en responsiv design. De fungerar halvdant, ibland inte alls, till enheter som inte är kopplade till en datorskärm.

En annan kul grej vi kommer att göra är att hyra ut utrustning till triathleter och cyklister. Istället för att köpa cykelväska, tävlingshjul och annat kommer vi att hyra ut det veckovis. Det vi än så länge planerar att hyra ut är våtdräkter, cykeltransportväskor, tävlingshjul till triathlon, tävlingshjul till cykel och tävlingshjälm till triathlon. Jag tror helt klart att det finns en marknad för uthyrning.

Sci Con Transport bike

SciCon’s cykeltransportväska för uthyrning 2013?

 

Jag och Ida planerar även att eventuellt göra om våra träningsläger till 2014. Det är långt dit men det är också ett stort steg för oss. Därför planerar vi det redan nu. Istället för att anordna lägren på ett stort cykelhotell vill vi arrangera läger, helt på egen hand, på ett mindre rustikt hotell. Vår dröm är att någon gång äga och driva ett litet rustikt och charmigt idrottshotell med en privatägd simbassäng. Att hyra in oss på något liknande hotell kan vara ett bra steg på vägen.

Vi båda älskar verkligen Mallorca och vill visa vad för något på Mallorca vi älskar. Vanliga hotellkomlex passar många. Med ett litet rustikt hotell kan vi passa några. Förtjänsten blir inte lika hög eftersom vi inte kan ta lika många gäster. Men vad gör det så länge det är roligt.

Deia Mallorca 3

Andreas Lindén, Santa Catalina, Palma de Mallorca

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.